New Image2

استفاده از دمکنی ، چرا؟؟

نکاتی برای حفظ بهداشت دمکنی برنج

بعضی از خانم ها عادت نادرستی دارند که از روزنامه برای دم کردن برنج و یا مواقعی که دم کنی بزرگ در دسترس ندارند، استفاده می نمایند؛ استفاده از روزنامه به ویژه نیازمندیهای روزنامه که بعضاً ممکن است از کاغذهای نامرغوبی تهیه شود و سرشار از سرب می باشد، حتی در موارد اضطرار نیز مناسب نمی باشد.

دم کنی برنج باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

برای دم کنی بهتر است از پارچه ای استفاده شود که قابلیت جذب بخار آب را داشته باشدو با توجه به اینکه از این دم کنی برای دم کردن انواع پلوها و ماکارونی و … استفاده می شود،ممکن است رب یا گوجه یا سبزی موجود در پلو در هنگام استفاده به دم کنی بچسبد و چون دم کنی تا مدتی بعد از پخت برنج،حالت نمدار بودن را دارد می تواند محیط مناسبی برای تجمع آلودگی ها و باکتری ها باشد.

بنابراین بعد از هر بار استفاده، دم کنی را در مکان خشک و خنکی قرار دهیدتا رطوبت آن به خوبی خشک شود و بعد از چند بار استفاده،حتما دم کنی را با مایع ظرفشویی شسته و در آفتاب یا هوای آزاد قرار دهید تا به خوبی خشک شود.

یک دیدگاه بگذارید

آدرس ایمیل منتشر نمیشود